Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Bende Katalin

Bemutatkozás

2002-ben végeztem az ELTE pszichológia tanácsadás szakirányán. 2016-ban a szakpszichológusi továbbképzést végeztem el, a krízis-konzultációs szakirányon.

Olyan személyes krízisek kezelésével foglalkozom sokat egyrészt, amelyet a személyiségünk fejlődése, érése alakít ki, és mindannyiunkat utolér előbb vagy utóbb. Ilyenek a kapunyitási pánik, az életközépi krízis, kapcsolati válságok, válás, stb.

Másrészt a váratlanul bekövetkezett veszteségek feldolgozását fontosnak tartom (pl. traumák, betegség, baleset, haláleset, szakítás).

Az egyetem alatt három évig a NaNE lelkisegély-szolgálatnál voltam telefonos ügyelő, ahol nagy tapasztalatot szereztem a családon belüli erőszak témájában. Tizenhat éve folyamatosan foglalkozom emberekkel, ebből Családsegítő Központokban töltöttem 13 évet, ahol nagyon sokféle élethelyzettel találkoztam.

Az egyéni konzultációk mellett társkapcsolatukban átmenetileg elakadt embereknek párkonzultációt tartunk egy férfi pszichológus kollégámmal.

Folyamatosan képzem magam. Részt vettem önismereti táncterápiás- és pszichodráma csoporton, család-és párterápiás és coach képzésben, rengeteg műhelyen.

Nyitott vagyok spirituális, önmagunkon túlmutató kérdések iránt is.

Képzettség

tanácsadó szakpszichológus

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületek

Rendelési idő
  • 2021.08.24. - 2022.03.31. Csütörtök 6:00 és 7:00 között
  • 2021.09.09. - 2022.03.29. Hétfő 6:00 és 7:00 között
  • 2021.09.10. - 2022.03.28. Kedd 6:00 és 7:00 között
  • 2021.09.14. - 2022.03.28. Kedd 5:00 és 6:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.