Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Kószó Ádám

Bemutatkozás

Az üléseken legfőképpen beszélgetünk. Múltról, jelenről, jövőről. Biztonságos légkörben dolgozunk azzal, ami nehéz, adott esetben szétfeszítő, emellett folytonosan keressük azt, amire építeni lehet.


Úgy hiszem, hogy a tanácsadási folyamat során egyfelől jobban megismerhetjük a magunk történetét, átláthatjuk a múltat, ami segít aztán eligazodni a jelenünkben. Elfelejtett - mélyen eldugott - dolgokra lelhetünk, melyekkel fájdalmas olykor szembe találkozni, ám ez a találkozás fel is szabadíthat bennünket. Könnyebbnek érezhetjük magunkat utána.


Másfelől pedig az alkalmak során közelebb léphetünk a saját igényeinkhez. Hogy mire is volna szükségünk. Hogy mi az, ami gátol minket ebben, és hogyan lehetne ezt az akadályt elhárítani. Hogy miképpen érezhetnénk magunkat otthonosabban a saját életünkben. 


Kószó Ádám vagyok pszichológus, család- és párterapeuta jelölt. Munkám során mindenekelőtt támaszkodom a személyközpontú gondolkodásra, tehát az elfogadásra és az empátiára, valamint a családterápiából fakadó rendszerszemléletre, illetve a sématerápia azon attitűdjére, amely segít megtalálni a magunk igényeit, szükségleteit. 


A folyamat célja - persze - nem a szüntelen boldogság, hanem hogy képesek legyünk megélni boldog pillanatokat. Nem az, hogy sose fájjon, hanem hogy képesek legyünk elbírni a fájdalmainkat.


Mikor fordulhat hozzám?

Egyfelől fontos számomra a fiatal felnőttekkel (kb. 18-30 év) folytatott munka akár csoportos, akár egyéni formában, másfelől pedig az életközepi helyzet, amiben a felgyülemlett élettapasztalat mélységeiből és magasságaiból intenzív és felszabadító folyamatok bontakozhatnak ki.


Ami a nehézségeket illeti, többek között önismereti és önértékelési nehézségekkel (pl. örök elégedetlenség magunkkal vagy értéktelenség érzése), családi vagy párkapcsolati problémákkal (dilemmákkal, félelmekkel), veszteség feldolgozásával, illetve a szétfeszítő stressz (legyen az magánéleti, tanulmányi vagy munkahelyi eredetű) és a kezei közül kicsúszó kontroll érzésével is fordulhat hozzám.

Képzettség

Okleveles pszichológus, Család- és párterapeuta jelölt, Sématerápia (1. modul)

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek
  • önismereti és önértékelési nehézségek (pl. örök elégedetlenség magunkkal vagy értéktelenség érzése),
  • családi vagy párkapcsolati problémák (dilemmák, félelmek),
  • veszteség feldolgozása,
  • szétfeszítő stressz (legyen az magánéleti, tanulmányi vagy munkahelyi eredetű)
  • a kezei közül kicsúszó kontroll érzése

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.