Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Rácz-Mészáros Ágnes

Bemutatkozás

A versenyszférában szereztem személyzeti tanácsadóként és trénerként tapasztalatot, de a szociálisan hátrányosabb helyzetű csoportoknak való támogatás mindig is szerepet kapott az életemben. Minden ember egy külön világ, és mindenki rendelkezik kulccsal ehhez a belső térhez. Megtiszteltetés számomra, ha ezt a kulcsot egy kis ideig megkaphatom, hogy ezt a világot a lehető legjobban megismerve személyre szabott megoldást tudjunk közösen megtalálni. Hiszem, hogy az életünk magasabb rendű célok által vezérelt, és minden embernek küldetése van a Földön. A célok megtalálása, az ahhoz vezető út egy fejlődési folyamat, melynek során a legtöbb ember számára elérkezik egy pont, ahol elakad, és külső segítség nélkül nem, vagy csak nehezen tud továbbindulni. Az úton való továbblépés, és a helyes irányba való orientálás számomra csak ennek az egyéni életútnak a szem előtt tartásával valósítható meg. Nemcsak az elakadást szeretném továbblendíteni, hanem olyan megoldási módot is szeretnék átadni, mely a későbbiek során is használható készségként van jelen a személy eszköztárában arra az esetre, ha a jövőben ismét hasonló helyzetbe kerülne.

Képzettség

Diplomáim sorszáma: okl., pszichológus: ELTE-PPK-158/2013, munkavállalási tanácsadó: 17/2004, Life coach: MCPE-ELTE/2019/LC1, tanácsadó szakpszichológus: ELTE-PPK-1818/2020

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek

pálya- és karriertanácsadás, life coaching

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.