Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Mihály Lilla

Bemutatkozás

Már egészen fiatalkoromban megfogalmazódott bennem, hogy pszichológus szeretnék lenni, ugyanis mindig is érdekelt más emberek lelkivilága és problémái. Észrevettem, hogy az emberek milyen könnyen megbíznak bennem es megnyílnak előttem, mert empatikus vagyok és jó hallgatóság. 

Manchesterben szereztem a pszichológia mesterdiplomámat. Utána egy mentálhigiéniás kórházban dolgoztam fiatal felnőttekkel, akik evészavarokkal küszködtek, elsősorban anorexia nervosa és bulimia nervosa területén. Szintén tapasztalatot szereztem függőségekben szenvedő korábbi hajléktalanokkal. Az elmúlt években külföldön éltem, ahol sok kulturális különbséggel és több nemzettel találkoztam és ezt kamatoztatom is munkám során. Ennek eredményeképp széles spektrumban dolgozom.

Munkám során elsősorban étkezesi zavarokkal, es önértékelési problémákkal, pozitiv pszichológiával foglalkozom. Hiszek benne, hogy minden probléma csak átmeneti és a gondolataink megváltozásával megváltoztathatjuk az életünket.

Képzettség

Manchester Metropolitan University MSc Pszichológia Szak, Klinikai és Jólléti specializáció

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületekRendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.