Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Molnár Szilvia

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, ha elolvasod a bemutatkozásom, és megelőlegezed nekem a bizalmat, hogy beavass a gondolataidba, érzéseidbe, esetleges gondjaidba.


Munkám során felnőttekkel és kamaszokkal egyaránt foglalkozom.


Arra törekszem, hogy a hozzám forduló tinik és felnőttek maximálisan biztonságban, elfogadva érezzék a tanácsadás során magukat, ahol meg tudnak nyílni, ahol nincsenek tabuk, és mindenről őszintén lehet beszélgetni. Ötvözöm a rendszerszemléletet az integratív módszerekkel, mint művészet- meseterápia, relaxáció, autogén tréning és kognitív elemekkel rogersi (emberközpontú) alapelvek alapján.


  Serdülő tanácsadás, és szülő konzultáció több éves gimnáziumi iskolapszichológusi tapasztalattal: -  Önbizalom, önértékelés fejlesztése, -  Baráti- kortárs kapcsolatok nehézségei, -  Szülő- gyerek kapcsolat javítása, -  Ki vagyok én, hol a helyem a világban? -  Teljesítménykényszer, Iskola nehézségek, -  Önállósodás, - Pályaválasztás, tervek, célok keresése, - Kamaszkori viharok, hangulatingadozások, hormonális és testi változások, - Identitás keresés, - Érzelemszabályozás - FONTOS: a serdülő tanácsadáson klinikai értelemben egészséges fiataloknak nyújtok támogatást.

 

Hosszú évekig éltem Németországban, ismerem a külföldi magyarok életét, érzéseit, nehézségeit, ezért szeretettel várom kinti honfitársaimat is online tanácsadásra. 

 

Különösen érdekel minden dolog, amely az emberi érzékenységgel, és annak hátterével kapcsolatos. Így kezdtem el foglalkozni Magyarországon először a hyperézékenység jelenségének a tanulmányozásával, kutatásával. A hyperérzékeny emberek támogatása kiemelten fontos számomra.

Képzettség

- Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia MA Szak, Klinikai- és Egészségpszichológiai specializáció

Képzések:

- 2020 – The Journey International Practitioner Program with Brandon Bays

- 2019 – Katarzisz Komplex Művészetterápia - Dr. Antalfai Márta - A SOTE által akkreditált továbbképzési program

- Positive Psychology Art Coaching Course by Mira Khatib, Positive Psychology Art Coach

- Vadaskert Alapítvány: Alkalmazott Meseterápia - SE-TK/2020.II/00118

- Solution-Focused Brief Therapy (SFBT) by Barry Winbolt UK

- Treating Trauma & PTSD by Dr Alan Fayter - online course

- Cognitive Behavioural Therapy (CBT) Practitioner Course - folyamatban

- Advanced Therapeutic Communication: Dr Alan Fayter, Peak Performance Mind Coach & Trainer

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek

serdülő-, és felnőtt tanácsadás, önismeret fejlesztése, önbizalom-, önértékelés fejlesztése, szorongás oldása, stresszkezelés, kiégés, motiválatlanság, szuperérzékenység, relaxáció, érzelemszabályozás, belső utazás, művészetterápiás és imaginációs elemek használata, menekülés bántalmazó kapcsolatokból, családi párkapcsolati-, munkahelyi-, iskolai nehézségek, megmagyarázhatatlan orvosilag nem indokolt testi tünetek mögött álló lelki tartalmak feltárása, transzgenerációs minták feltérképezése, változókor

Rendelési idő
  • 2023.05.30. - 2023.06.27. Kedd 12:00 és 13:00 között
  • 2023.06.06. - 2023.06.06. Kedd 13:00 és 14:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.