Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogadás Elutasítás

Pszichológus adatai

Dr. Hegedüs Gábor

Bemutatkozás

Dr. Hegedüs Gábor vagyok, klinikai szakpszichológus és hipnoterapeuta.

A pszichológia szakot 2008-ban végeztem el. Az Integratív Hipnoterápiás Egyesület keretein belül elvégeztem a hipnoterapeuta módszerspecifikus képzést is és megkaptam az Integratív Hipnoterapeuta címet. Ezt követően a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán a doktori iskola elvégzése után 2015 februárjában védtem meg a doktori fokozatomat. 2014-ben kezdtem el tanulni a klinikai szakpszichológiát, majd 2019 novemberében tettem sikeres szakvizsgát. 12 éve dolgozom magánpraxisban.Terápiás szemléletemre az egzisztenciális-integratív megközelítés jellemző. Egzisztenciális: mindenkit csak saját magából lehet megismerni (nem másból, pl. a terapeuta személyéből, szemléletéből). Ezért ahogy nincs két egyforma egyén, úgy nincs két egyforma terápia sem. Integratív: a különféle módszerek kombinált használata a személy igényeinek megfelelően. Nem hiszek az alá-fölé rendelt terápiás kapcsolatban, sokkal inkább az egyenrangú, kétpólusú kapcsolatban, amelyben a valódi kapcsolat megvalósulásának támogató közegében, a személy egyre inkább rátalál saját magára, felépíti saját magát. Ennek következtében pedig a tünetek enyhülnek, majd fokozatosan meghaladottakká válnak.

Az online tanácsadás keretein belül várom a hozzám fordulókat.

Képzettség

Pszichológus, klinikai szakpszichológus, PTE ÁOK PhD, hipnoterapeuta.

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületek

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok