Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Hüse-Szabó Edit

Bemutatkozás

Hüse-Szabó Edit vagyok, tanácsadó szakpszichológus, munka-és pályatanácsadó, mediátor.


2012 óta dolgozom a Debreceni Egyetemen, ahol legfőképpen hallgatóknak segítek az életükben felmerülő változások megértésében, kialakult belső konfliktusaik rendezésében, önmaguk mélyebb megismerésében, egyéb pszichés jellegű problémák megoldásában angol és magyar nyelven. Egyetemi éveim alatt önkéntesként általános iskolában segítettem gyermekeknek és szüleiknek.


Már egyetemi éveim alatt nagyon érdekelt a rendszerszemlélet, ezért elkezdtem a család-és párterapeuta képzést. A család, amely meghatároz bennünket, mi saját magunk vagyunk. Nélkülük nagyon nehéz megoldást találni a legtöbb problémára, hiszen mindennel összefüggésben állnak. Ennek a rendszernek az ismerete segít nekünk abban, hogy az életünk során felmerülő kérdéseket, problémákat könnyebben megoldhassuk.


Pszichológusként nagyon fontosnak tartom, hogy megértsük a fennálló helyzet okait, és megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást megtalálni rá. Ezek a megoldások sokszor már ott állnak a háttérben, és egy kis segítséggel könnyebben előtérbe kerülhetnek. Minden ember számára más és más megoldás a jó, ezért sosem lehet általánosítani, mindig egyénre szabottan kell a megoldást keresnünk. Életünk során többször előfordulhat olyan életesemény, mellyel úgy érezzük, hogy nem tudunk egyedül megbirkózni, nem mindig látjuk a tovább vezető utat. Ezek az események okkal történnek, megismétlődhetnek, fejlődésre sarkallnak és tovább gondolásra. Egy segítő személy ebben a helyzetben támpont lehet számunkra.


A munka-és pályatanácsadás mindig is meghatározta a tanulmányaimat, nagyon érdekelt a munkaérdeklődés változó tendenciája. Úgy gondolom, hogy egy ember akkor érzi igazán jól magát, ha azt csinálja, amit szeret, ami örömmel tölti el. Természetesen ez a tevékenység nem mindig jön velünk szembe az utcán, éppen ezért fontos a fejlődés, önmagunk és képességeink minél mélyebb megismerése, amely által egy igazán számunkra megfelelő és elérhető pályát választhatunk.


Amennyiben úgy érzi, hogy segítője lehetek a megoldások felé vezető úton, keressen bátran!

Képzettség

Tanácsadó szakpszichológus

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek

Amiben tudok segíteni:

 • Életpálya módosítással, pályaváltással vagy pályaválasztással kapcsolatos kérdések, döntések
 • Munkába való visszaállás nehézségei
 • Gyermeknevelési nehézségek
 • Párkapcsolati - és családi problémák
 • Magány, reszocializáció
 • Önismeret, társismeret segítése, önmagunk, mások megismerése, elfogadása
 • Életközépi nehézségek, kapuzárási jelenségek
 • Kommunikáció fejlesztése
 • Konfliktus- és stresszkezelés

Rendelési idő
 • 2023.12.04. - 2023.12.04. Hétfő 18:00 és 20:00 között
 • 2023.12.11. - 2023.12.19. Hétfő 18:00 és 20:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.