Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Almádi Krisztina

Bemutatkozás

Kedves Látogató!


Köszönöm, hogy elolvassa a bemutatkozásomat.


Eddigi pályafutásom alatt megbizonyosodtam arról, hogy bármilyen jellegű életvezetési vagy kapcsolati problémával küzd is az ember, ha annak megoldását önmagában kezdi, akkor nagy esélye van az enyhülésre. Bátorság kell a szembenézéshez, és ahhoz is, hogy segítséget kérjünk valakitől. Néha elég, ha meg tudjuk valakivel beszélni a gondjainkat, valaki más szemével tudunk ránézni a minket foglalkoztató kérdésekre. és van, amikor komolyan mélyen önmagunkba kell néznünk. Örömömre szolgál, ha bármelyikben a segítségére lehetek.


Pszichológusi pályámat a Hospice Alapítványnál kezdtem, ahol daganatos, gyakran végstádiumú betegekkel foglalkoztam. A betegség, a veszteség, a megmásíthatatlan sors – legyen az egy hozzátartozó halála, a munkahelyünk elvesztése, vagy válás - feldolgozása az élet egyik legnehezebb feladata. Megtiszteltetés, ha ezen az úton kísérhetek embereket.


Sok éves tapasztalatot gyűjtöttem iskolapszichológusként, számos hiperaktív, magatartási és beilleszkedési zavarral küzdő gyermeknek és a szüleiknek segítettem túljutni a nehézségeiken, ismerem az oktatási rendszer működését a gyerekek, a szülők, és a pedagógusok oldaláról is. Tudom, hogy szülőként mennyire nehéz elfogadni, ha a gyermekünk nem úgy "működik", ahogyan a többi gyerek, érthetetlen visszajelzések, elvárások érkeznek az iskola felől. Szívesen segítek abban, hogy az iskolai, nevelési nehézségek minél kevesebb nyomot hagyjanak a szülő-gyermek kapcsolaton, és a gyermek későbbi fejlődésén.


Szintén éveken át dolgoztam külföldi multinacionális szervezetben fejlesztőként, trénerként és vezetői coachként. Vezetői, munkahelyi, karriertervezési kérdésekben is hatékonyan tudok segíteni, ha úgy érzi, hogy erre van szüksége.


Komplex művészetterapeutaként pedig tudok dolgozni azzal is, amit nem lehet kimondani, nem lehet definiálni, csak azt tudjuk, hogy zavar, megbetegít, energiát von el – mert lehangoltak, fáradtak és rosszkedvűek vagyunk, de nem tudjuk, hogy miért.

Képzettség

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületek

Művészetterápia, Gyermeknevelés, Gyász- és veszteségfeldolgozás, Szervezetpszichológia, Karriertanácsadás

Rendelési idő
  • 2023.01.02. - 2023.05.31. Hétfő 18:00 és 20:00 között
  • 2023.01.15. - 2023.12.15. Hétfő 16:00 és 18:00 között
  • 2023.01.18. - 2023.12.16. Kedd 10:00 és 13:00 között
  • 2023.03.27. - 2023.03.27. Hétfő 12:00 és 13:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.