Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít
Ajándékozzon lelki egészséget szeretteinek vagy saját magának!
A legszebb ajándék, amely Szeretteit vagy akár saját magát lelki harmóniához segíti hozzá online konzultációval, kényelmesen, szakembereink széles körű választékával.
A hosszú és harmonikus élet titka lelkünk harmóniájának megtartása. Erre a legkényelmesebb és egyik leghatékonyabb lehetőség az online igénybe vehető konzultáció, mely a minket foglalkoztató gondolatok átbeszélésével és nehézségeink feldolgozásával közelebb juttat a lelkiegyensúlyhoz.
A videopszichologus.hu oldalunkon különböző szűrési feltételek segítségével, számos szakember közül választhatja ki az Ön számára szimpatikus szakembert, hogy a konzultációk által élete valóban könnyebb, felszültségektől mentesebb és boldogabb lehessen!
Kérjük válasszon csomagot
Regisztráljon!

Gyors

8 990 Ft

  • Konzultációk száma:1
  • Időtartam:50 perc
  • Lejárat: 24 hét
Regisztráljon!

Standard

26 990 Ft

  • Konzultációk száma:3
  • Időtartam:150 perc
  • Lejárat: 24 hét
Regisztráljon!

Bronz

44 500 Ft

  • Konzultációk száma:5
  • Időtartam:250 perc
  • Lejárat: 24 hét

Kitöltési útmutató

Kérjük, töltse ki az adatokat úgy, hogy az ajándékozott nevéhez azt a nevet írja, akinek ajándékozni szeretné a kedvezményt. Válassza ki a lehetőségek közül a kívánt ajándékcsomag összegét, majd fizetés után PDF formátumban, e-mailen megküldjük Önnek az ajándékutalványt, amelyet ki tud nyomtatni és Szeretteinek át tud nyújtani. Az ajándékkártya részletesen tartalmazza a megvásárolt kupon értékét és megtalálható rajta a regisztrációs folyamat.


FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion vagy Paypal fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.