Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Rendszer használata

Hogyan használhatja a szolgáltatásunkat?


Regisztráció és szolgáltatási kreditvásárlást követően nyílik lehetősége használni a rendszert, amelyben az Ön számára szimpatikus pszichológus kiválasztása után online tud egyeztetni időpontot.


1. regisztráció: a regisztrációs felület kitöltésével kérjük adja meg nevét, e- mail címét, majd erősítse meg regisztrációs szándékát.


2. kreditvásárlás: a szolgáltatásokért előre meghatározott óraszámú konzultációs alkalmakat szükséges vásárolnia, melyet későbbiekben tetszőlegesen használhat fel bizonyos időtartamon belül.


3. pszichológusválasztás: az egész ország területéről kínálunk Önnek szakembereket és szűrési beállításaink segítségével keresheti és választhatja ki pszichológusát, nem (férfi vagy nő), kor, szakterületek, település/régió és megfelelő időpont alapján.


4. időpont egyeztetés: a rendszer jelzi Ön részére a szabad alkalmakat és az elérhető tanácsadókat melyek nevére rákattintva tájékozódhat, illetve foglalhat időpontot. Ennek megerősítéséről e-mailben és saját belépési fiókjában kap egy automatikus visszajelzést.


5. kamera és mikrofon tesztelése: A pszichológussal való beszélgetés előtt szükséges egy mikrofon és kamera tesztet elvégezni, melynél engedélyeznie kell a mikrofon és a kamera használatát. Csak így fogja látni és hallani a pszichológust. Amikor a teszt befejeződőtt, a rendszer összeköti Önöket és elkezdődik a konzultáció. 

Kérjük ezt a tesztelést végezze el akár már most is, így még a hívás előtt megbizonyosodhat róla, hogy jók a beállításai: https://videopszichologus.hu/eszkozteszteles


Fontos tudnivalók a videopszichológus oldallal kapcsolatosanSzolgáltatásunk használatához szükséges tudnivalók


Mindenféleképpen szükség lesz egy olyan számítógépre, tabletre, mobiltelefonra, ami videohívásra alkalmas. Amennyiben nincs számítógépéhez csatlakoztatott webkamera, akkor ennek pótlása szükséges.