Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Rólunk

A videopszichologus.hu honlappal egy olyan új elektronikus rendszert fejlesztettünk ki, amely eddig ilyen formában még nem létezett a piacon, ugyanakkor a fejlődő online világban egyre nagyobb létjogosultsága és jövője van.  Erre és az ehhez hasonló szolgáltatásokra - számos munkavégzés otthonról történő ellátása miatt is - fokozatosan növekvő igény mutatkozik, mivel a társadalom egyre több időt tölt a virtuális térben.


Az oldalunkkal egy új korszakot kívánunk nyitni és alkalmat adni Önnek - otthonról számítógépe, tabletje vagy akár mobiltelefonja használatával - egy szakemberrel történő online konzultációra, amely legnagyobb része az internet alapú, ún. „stream line” szolgáltatás keretében eredményesen megvalósítható.


Hisszük, hogy a jelenléthez fűződő korlátok lebontása és elhagyása a jövő kor igényeit szolgálja, valamint az internetes tanácsadás viselkedési normáinak kialakításával és a non-verbális kommunikációs eszközök áthidalásával a beszélgetés éppoly sikeres és hatékony lehet mintha fáradtságos erőfeszítéssel ment volna el pszichológusához.


A rendszert az igényeknek megfelelően frissítjük és alakítjuk, mely során egyre több funkció lesz elérhető illetve az adatbázist folyamatosan növelni kívánjuk. Terveink között szerepel a 24 órás (hétvégén és éjjel is) elérhetőség kialakítása, az állandó ügyfélszolgálat és egy széles körű technikai háttér nyújtása, valamint egy nemzetközileg elismert, transzparens honlap felépítése.


A regisztráció és a bejelentkezés ide kattintva érhető el.