Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

videopszichológus tipikus területei

Milyen szituációkban lehet szükségünk videopszichológusra?


A konzultáció többféle helyzetet érinthet, ahol különböző típusú problémák enyhítésére, érzelmi támasz nyújtására alternatív megoldások megtalálására is sor kerülhet, de ez nem jelent egészségügyi ellátást, pszichoterápiát vagy pszichiátriai gondozást.


Az alábbi tipikus területeken - a teljesség igénye nélkül - lehet szüksége a páciensnek segítségre az életében bekövetkező kisebb-nagyobb változások esetén:Weboldalunk felkeresésére többek között egy jó példa lehet, ha egy gyermek születik a családban, hiszen átrendeződnek a szerepek és a szülők komoly kihívásokkal találhatják szembe magukat mind fizikai mind lelki szempontból. Ilyenkor még a stabilabb személyiséggel és harmonikus párkapcsolatban élő házastársak is azt érezhetik, hogy nem bírják el a rájuk nehezedő lelki terheket. Egy ilyen helyzetben egy szakemberrel történő online kapcsolattartás nagy megerősítést jelenthet, hiszen nem kell elmenni otthonról, kényelmes és időtakarékos is, mivel nincs utazással járó időveszteség.


Egy külföldi költözés is komoly fordulópontot jelenthet, akár családdal és gyermekkel történik vagy akár egyedül fiatalon. Ebben az esetben is kiváló lehetőség a gyorsan elérhető videopszichológus, hiszen egy új országban - távol a rokonoktól a barátoktól - elakadások és egyéb beilleszkedési nehézségek is előfordulhatnak. Ilyen szituációban, szakértői segítséget igényelnének az emberek, de nyilván a hagyományos, személyes terápia nem elérhető, mert még ha jól is kommunikálnak az adott idegen nyelven, eredményesebb lehet a magyar anyanyelven történő beszélgetés.


Az internetes video alapú tanácsadás egy olyan rugalmas szolgáltatást nyújt, amely fontos lehet egy-egy krízis során, még mielőtt az adott helyzet eszkalálódna és komolyabb pszichés problémákhoz vezetne. Sokféle változás bekövetkezhet az életünkben, ezek feldolgozása nem feltétlenül igényel hosszútávú konzultációt, mégis fontos lehet, hogy átbeszéljük valakivel, akitől szakmai szempontból kaphatunk támogatást a tovább lépésre és haladásra.

Együttérzéssel, tapasztalattal rendelkező szakembereink - a páciens múltjának és/vagy jelenének megismerése során illetve adott történetének meghallgatása után- megértő beszélgetéssel, egyéb javaslatokkal és technikák elsajátításával (amely otthonról önállóan végezhető) támogatják a klienset az adott élethelyzetének megoldásában.


Ha a probléma kezelése viszont meghaladja ezen konzultációs forma lehetőségeit, akkor abban tud útmutatást adni, hogy kihez forduljunk segítségért.