Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

A szolgáltatásunk célja

A videopszichológus célja, hogy az internet adta lehetőségekkel élve szolgáltatást nyújtson azok számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak személyesen részt venni konzultáción vagy terápián. Olyan célközönség megszólítására törekszünk, akiknek eddig nem volt alkalmuk az általuk kívánt módon igénybe venni tanácsadó közreműködését.


Ezzel az eszmével valósítottuk meg weboldalunkat, mellyel alkalmat tudunk biztosítani arra, hogy ezen virtuális rendelőn keresztül minél jobban megközelítsük a terápiás beszélgetések fizikai közelségét. Így bárki a saját számítógépe vagy tabletje segítségével élőben láthatja és hallhatja a vele beszélgető szakembert.


A kiváló kép és hangminőség elérésével bárhol, bármikor úgy érezheti az ügyfél, hogy a pszichológusa előtt foglal(t) helyet, elkerülve az utazáshoz, időbeosztáshoz és várakozáshoz fűződő kellemetlenségeket. A földrajzi határok és korlátok áthidalhatóvá válnak, amely egyesek számára akár leküzdhetetlen akadályt is jelenthet. Célunk, hogy a későbbiek során folyamatosan, éjjel-nappal rendelkezésre álljunk és elérhetőek legyünk azok részére is, akik akár eseti, akár rendszeres jelleggel keresnek meg bennünket kérdéseikkel vagy adott problémájukkal.


Erre a típusú kapcsolatra fejlesztettük ki tehát azt a szolgáltatást, amely számos egyedi és speciális lehetőséget kínálva, képes a kliensek és a pszichológusok között online kapcsolatot létrehozni az élő internetes video közvetítésen keresztül.