Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

A szolgáltatás lényege

A szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy korszerű módon köti össze a szakembereket és a klienseket egy új egyedi elektronikus rendszeren keresztül. A páciens közreműködésével a kiváló kép és hang minőség segítségével meg lehet állapítani az ügyfél állapotát, valamint jelentős lépéseket lehet elérni olyan helyzetekben, mint pl. a munkahely elvesztése, burnout szindróma, párkapcsolati vagy családi gondok, de a gyermekvállalás majd a nevelés területén is jó eredmények érhetők el.


Pszichológushoz fordulni - krízis vagy nehéz döntések esetén - már nemcsak hogy elfogadott, hanem egyre inkább általános jelenség a mai világunkban.


Az online konzultáció pszichés edzettségünket segíti elő, amely éppen olyan fontos, mint hogy fizikailag jól érezzük magunkat. Az önismeret én-erő önbecsülés folyamatos fejlesztése, elengedhetetlen ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk bármilyen elénk táruló szituációkban és ennek eredményeként a munka és a magánélet világában is sikeresnek mondhassuk magunkat. A kimagasló karrier, a magasabb pozíciók, mind olyan extra terhelést jelenthetnek, melyek esetében a pszichológiai beszélgetés kulcsfontosságú lehet stabilitásunk megőrzésében és a stressz kezelésében.


Videopszichológus oldalunk térben és időben rugalmas, személyes igényekhez alkalmazkodó megoldást kínál, ahol egy olyan rendszeres „lelki tréninget” érhetünk el, amely kapaszkodót, támaszt jelenthet egy konfliktussal terhelt életszakaszban.


A kliensek bármikor, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon is használhatják szolgáltatásunkat, amely lehet folyamatos vagy csak alkalomszerű. Mindenki életében vannak hosszabb vagy rövidebb időszakok, amelyek különösen próbára teszi az erőforrásokat! Többféle szempont - nem, kor, szakterület, földrajzi régió – szerint kereshetnek adatbázisunkban és szabad kapacitás esetén rögtön sor is kerülhet az online konzultációra.


Előfordulhat, hogy a páciens kisebb városban vagy településen él és nem szeretné, ha kiderülne a szakemberrel történő beszélgetése, így nem a közvetlen környezetéből fog választani. Sok olyan ügyfél is felkeresheti weboldalunkat, akik nem találnak községükben általuk keresett szakterületen dolgozó pszichológust, de az ország másik régiójában - adatbázisunk által - viszont sikerrel járnak.


Szolgáltatásunk lehetőséget ad arra, hogy ha szeretnénk pszichésen megerősödni és fejlődni, megtalálhassuk a megfelelő szakszerű segítséget, de nem célja a személyiség átalakítása, személyiségzavarok és pszichiátriai zavarok kezelése, de fontos támpontja lehet lelki egyensúlyunk megőrzésében.