Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Bolvári-Varga Vivien

Bemutatkozás

Útkereső embernek tartom magam. Keresem azokat a szerepeket, melyekben igazán érzem, hogy az enyémek. Így kezdtem pszichológiával foglalkozni. Nagyon mélyen motoszkált bennem, hogy másra és többre vágyok, mélyülni vágyom és elmélkedni. Ezért kezdtem ebbe a csodálatos izgalmas szakmába, mely létélményemmé vált. A veszteségfeldolgozás egész fiatal korom óta a témám. Ebben gondolkodtam a legtöbbet, ezt éreztem át a leginkább, erről kutattam, erről beszéltem. Érdeklődő embernek tartom magam, mindennél jobban lebilincsel az emberi lélek, az egyéni történek, sorsok és életutak. Szeretnék segíteni másoknak. Volt néhány helyzet az életemben, amikor nagyon kellett a segítő kéz. Szeretnék én lenni ez a segítő kéz.


Pszichológus, Gyász-és veszteségfeldolgozás Módszer Specialista, Autogén Tréner vagyok. Évek óta foglalkozom gyászolókkal, tanácsért fordulókkal, azokkal, akik életük egy pontján úgy érzik, hogy segítségre lenne szükségük, megakadtak a korábbi megoldási technikáikkal. Nincs ezzel semmi baj! Azt látom, hogy a segítséget kérők sok esetben sokkal egészségesebbek lelkileg, mint környezetük. Segítséget kérni nagy bátorságra vall. Sokszor mondják pácienseim a tanácsadás későbbi szakaszában, hogy mennyi ideje gondolkodnak, hogy belevágjanak-e ebbe az önismereti folyamatba. Kivétel nélkül az a tapasztalat, hogy sokkal hamarabb kellett volna.

Képzettség

Pszichológus

Gyász-és veszteségfeldolgozás Módszer Specialista

Autogén Tréner

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek

GYÁSZ-ÉS VESZTESÉGFELDOLGOZÁS

Életünk során rengeteg veszteség ér minket. Elhagyunk és elhagyatunk. Halálesetek. Szakítások, válások. Felbomló barátságok, megromló családi kapcsolatok, évek óta cipelt sérelmek, konfliktusok melyek nem hagynak nyugodni. Sokszor kívánjuk azt, a múlt bárcsak máshogy történt volna, bárcsak több, szebb, vagy jobb lett volna.

 

Nagyon keveset tudunk arról, mit is lehet kezdeni a veszteségeinkkel. Próbáljuk elfoglalni magunkat, vagy várjuk, hogy majd az idő megoldja ezt is, és talán egy nap egy picit könnyebb lesz. Közben érezzük, hogy nem jó ez így. Ezen önsegítő üléssor alatt együtt dolgozunk azon, hogy egymásnak ellentmondó érzéseink ködében egy kis levegőhöz jussunk. Hogy egy kicsit könnyebb legyen. Hogy tudjunk ismét örülni. Megtanuljuk, mit kezdjünk a szeretettel, mely gazdátlan maradt bennünk.

 

AUTOGÉN TRÉNING

Az autogén tréning egy rendkívül hatékony, gyorsan elsajátítható relaxációs technika, mellyel perceken belül relaxált, testileg-lelkileg ellazult állapotba tudod hozni magad, bárhol és bármikor.

Ha gyakran:

- érzed fáradtnak magad a mindennapi teendőid során

-nehezen ébredsz reggelente

-vagy nehezen alszol el (alvásod nem pihentető)

- sokszor vagy stresszes, ideges

- szorongsz különböző teljesítményhelyzetek előtt

- szorongást élsz át a közösségeidben, kerülöd a társaságot, szorongással tölt el, ha beszélni kell előttük

- iskolában, munkahelyen is fokozott stresszt élsz át

- többször betegeskedsz mostanában

- túl sokat aggódsz dolgokon, "túlagyalsz" dolgokat

-gyakran kételkedsz magadban

-úgy érzed, nehezen kezeled az indulataidat

 

TANÁCSADÁS

Amennyiben úgy érzi, elakadt bizonyos életterületein, nem találja megoldáshoz vezető utat, vagy ugyan azon köröket futja újra és újra, miközben úgy érzi, hogy nincs a helyén…ekkor tudok segíteni Önnek abban, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő megoldási módokat, illetve azon erőforrásokat, amikre ezután támaszkodhat. Tanácsadásra jelentkezni nem jelenti azt, hogy baj van Önnel. Épp ellenkezőleg! Képes és hajlandó tenni önmagáért.

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.