Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Jónás Edina

Bemutatkozás

Kedves Látogató!


11 éve foglalkozom pszichiátriai betegek életvezetési tanácsadásával, szenvedélybetegséggel (drog-és/vagy alkoholfüggőség), szorongásos zavarokkal (fóbia, pánikbetegség) és hangulatzavarokkal (major depresszió, mániás depresszió) is fordulhatnak hozzám klienseim. Munkám során segítséget nyújtok a munkakeresésben, az interjúhelyzetre való felkészülésben, pozitív énkép kialakításában, párkapcsolati és beilleszkedési nehézségek kezelésében és veszteségek feldolgozásban. Fontosnak tartom a családi mintázatok, játszmák és a probléma/tünet gyökerének a feltárását.


Ezenkívül 5 évig dolgoztam óvodapszichológusként, ahol sajátos nevelési igényű gyermekek pszichés gondozásával, szülőkonzultációk tartásával és középső csoportos, valamint tanköteleskorú gyermekek képességfelmérésével foglalkoztam.


Az emberek életük során kétféle krízishelyzettel találkozhatnak, az egyik típus a hirtelen, váratlan esemény kapcsán fellépő krízis, (pl.: szeretett személy elvesztése, párkapcsolat megszakadása, baleset, munkahely elvesztése) a másik típus pedig az életszakaszváltáskor jelentkező válság (serdülőkor, munkába állás, életközépi válság, fészekelhagyási krízis, menopauza stb.).


Krízishelyzetben az ember gyakran nehezen látja át a saját problémáját és nem tudja hogyan kezelje a kialakult élethelyzetet, ebben az esetben érdemes segítséget kérni, annak érdekében, hogy az egyén visszanyerje lelki egyensúlyát és újra kiegyensúlyozott életet élhessen.



Képzettség

 2013 - 2015 Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar (Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzés/ Krízislélektan specializáció)

 

2003 - 2008 Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar (Pszichológia szak (MSc)/ Személyiségpszichológia, Alkalmazott Fejlődéspszichológia specifikáció


2017 OH kártya Alaptanfolyam

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek

Klienseim a következő problémák esetén fordulhatnak hozzám:


  • stresszkezelés
  • alvási nehézségek
  • szorongásos állapotok (fóbiák, pánikbetegség, kényszerbetegség, generalizált szorongás, hipochondria)
  • depresszió, motiválatlanság, céltalanság
  • krízishelyzetek (pl.:válás, gyász, munkahely elvesztése) kezelése
  • életvezetési nehézségek, elakadások
  • önismeret, önbecsülés fejlesztése
  • párkapcsolati konfliktusok
  • családi problémák
  • szülőkonzultáció, gyermeknevelés
  • munkahelykeresés, munkahelyi kihívások, konfliktusok
  • megfelelési kényszer
  • szenvedélybetegség (alkohol- és drogfüggőség)

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.