Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Fehér Barbara

Bemutatkozás

Pszichológus végzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, társadalom- és szervezetpszichológia szakirányon. Itt bepillantást nyertem számos technika alkalmazásába mind az egyéni, mind a csoportos munkára vonatkozóan. Tanácsadási és coaching eszközök alkalmazását sajátíthattam el.


Önkéntes munkáim és különböző tanfolyamok elvégzése által számos kérdezéstechnikával, légzéstechnikával és egyéb módszerekkel lettem gazdagabb. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen CBT terapeuta (Kognitív viselkedésterapeuta) képzést végzek.


A hozzám fordulóknak abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy a bennük lévő erőforrásokra, értékekre és pozitívumokra támaszkodva tudják teljesebbé, harmonikusabbá és örömtelibbé tenni az életüket. Hiszek benne, hogy minden ember a saját életének szakértője, és mindenkinek megvan a képessége a változáshoz és változtatáshoz, annak érdekében, hogy kielégítőbbé tegye mindennapjait. Minden ember egyedi, mindenki számára más és más megoldás a megfelelő, ezért elengedhetetlennek tartom, hogy egyénre szabottan találjuk meg a megoldást.


Amennyiben úgy érzi, hogy segítője lehetek a megoldások felé vezető úton, keressen bizalommal!

Munkámat rendszeres szupervízori támogatás mellett végzem.


Képzettség

Viselkedéselemző - Pécsi Tudományegyetem

Okleveles pszichológus - Pécsi Tudományegyetem

folyamatban: CBT terapeuta - SOTE

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületek

Szociál- és szervezetpszichológia

Rendelési idő
  • 2024.04.07. - 2024.08.27. Hétfő 17:00 és 19:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.