Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Krizbai Terézia

Bemutatkozás

Krizbai Terézia vagyok, okleveles pszichológus. Születésemtől fogva vakként élem mindennapjaimat. Állapotom elfogadása sok mentális munkával járt, mely elvezetett jelenlegi utamra.


Pszichológusi végzettségemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem 2020-ban, ahol a fő specializációm a tanácsadás-, valamint az iskolapszichológia volt. Itt számos tanácsadási módszerre tettem szert, illetve mély bepillantást nyertem a serdülőkkel való foglalkozásba.

Az online tanácsadás során számos korosztállyal kapcsolatban, valamint mind magyar, mind nemzetközi viszonylatban rendelkezem tapasztalattal. Jelenleg Monoron dolgozom a József Attila Gimnáziumban, és a családsegítőnél, munkámat mindkét helyen online végzem, különféle felületek segítségével.


2018-ban a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnál önkénteskedtem, ahol a hozzám fordulók számára párkapcsolati kérdésekben segítettem. Itt tettem szert számos kérdezéstechnikára, valamint ismereteket szereztem a párkapcsolatok dinamikájáról, illetve a kommunikáció fontosságára vonatkozóan.

A tapasztalatok hatására saját módszereket alkalmazok munkám során. A tanácsadási módszert az ügyféllel együtt alkotjuk. Fontosnak tartom a biztonságos légkör kialakítását.


2019-ben egy külföldi szervezetnél, a 7 cups of tea-nél voltam önkéntes segítő, ahol a világ minden pontjáról érkezőknek nyújtottam online segítséget életvezetési elakadások terén. Itt tettem szert relaxációs technikák megismerésére, melyek a stresszkezelésben, a figyelem fejlődésében, illetve mentális zavarok gyógyításában játszanak fontos szerepet.

Képzettség
  • Jelenleg: iicse university: pszichológia doktori képzés
  • 2021: Lifecoach Training institute: Életvezetési tanácsadó végzettség
  • 2020: Eötvös Loránd Tudományegyetem: pszichológia mesterdiploma

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek
  • Iskolapszichológia
  • Életvezetési tanácsadás

Rendelési idő
  • 2024.03.19. - 2024.12.19. Hétfő 14:00 és 19:00 között
  • 2024.03.19. - 2024.12.19. Kedd 7:00 és 19:00 között
  • 2024.04.05. - 2024.12.05. Hétköznap 5:00 és 7:00 között
  • 2024.04.05. - 2024.12.05. Szerda 7:00 és 10:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.