Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Tóth Rebeka

Bemutatkozás

Hiszem, hogy minden emberben megvan a képesség, hogy felfedezze saját megoldásait, (ki)útját, értékeit.

Viszont vannak olyan helyzetek, amikor akadályok gördülnek elénk, és nem látjuk a saját utunkat. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a pszichológia eszközeivel és eredményeivel. Ilyen szellemben dolgozom együtt nemtől, kortól, vallástól, szexuális orientációtól, nemzetiségtől függetlenül, személyközpontú megközelítésben mindenkivel.


Elsősorban nagy változások vagy veszteségek esetén szoktak hozzám fordulni. Munkámban a szavakon kívül alkalmazok szimbólumokat, relaxációs gyakorlatokat is.

Pszichológiai tanácsadás keretein belül dolgozom együtt pszichiátriai diagnózissal nem rendelkezőkkel.


Tapasztalataim


Egyetemi tanulmányaim során többször dolgoztam olyanokkal, akik krízishelyzetbe kerültek. Több, mint két évig vállaltam ügyeletet egy segélyvonalnál, szakmai gyakorlatomat a Péterfy Sándor Kórház Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztályán töltöttem. Ezeken a helyeken vált igazán missziómmá a pszichoedukáció és a prevenciós munka.

A diploma után majdnem négy évig dolgoztam versenyszférában kisvezetőként. Tapasztaltam, hogy az üzleti környezet önmagában is hatalmas alkalmazkodóképességet és rezilienciát követel, és rendkívül fontos ehhez a támogatás.

A fenn felsorolt helyeken azt láttam, hogy testi és lelki egészségünket tanácsosabb őrizni, mint helyreállítani. Ezért a társadalmi felelősségvállalás szellemében 2017-2022-ig ismeretterjesztő pszichológiai cikkek írásával és lektorálásával foglalkoztam a Mindset Pszichológia szaklapnál. 2023 szeptemberétől pedig iskolapszichológusként és pszichológia tanárként dolgozom egy újpesti középiskolában.




Introduction


I believe that everyone can discover their solutions, ways (out), and values. However, there are situations when obstacles come, and we cannot see our way. If so, I want to help with the tools and results of psychology. I work together with everyone based on this approach, regardless of gender, age, religion, sexual orientation, or nationality. Clients mainly turn to me in case of changes or losses. Beyond words, I like to use symbols and relaxation techniques in my work. I work with people without a psychiatric diagnosis in psychological counseling.


Képzettség

Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

OH Kártya Instruktor

Blue Core Coach


Okleveles pszichológus (ELTE)

Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek
  • Nehéz élethelyzetek, változások kezelése
  • Veszteség feldolgozása (válás, haláleset, házasság, stb.)
  • Saját erőforrások megtalálása
  • Stresszkezelés
  • Önismeret növelése
  • Fiatal felnőttséggel járó kihívások

Rendelési idő
  • 2024.04.02. - 2024.06.15. Kedd 19:00 és 21:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.