Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Bakos Zsuzsanna

Bemutatkozás

Több, mint 25 éve dolgozom, élem az életem pszichológusként. A pszichológusi alapképzettség megszerzése után magas szinten képződtem gyermek és ifjúság pszichológiából is. Az egészségügyben, az oktatásban és a szociális szférában szereztem tapasztalataimat Magyarországon, emellett 2005-től kezdve magánrendelésben is fogadok pácienseket.


Hosszú évekig foglalkoztam gyermekek képesség és fejlődésbeli diagnózisával, terápiájával, szülőkonzultációval, emellett fiatalok, felnőttek és idősebb emberek krízis intervenciójával.


Őszinte beszélgetéseink során abban tudnám Önt támogatni, hogy jobban rálásson, tudatosabb legyen jelen helyzetére, pislákoló vagy tomboló érzelmeit szavakba tudja önteni, önismerete és önelfogadása fejlődjön, érzelmeit megfigyelve jobban megismerje és elfogadja azokat, majd megtalálja nyugalmát, erőforrásait és víg kedélyét. Ez a folyamat gyakran több alkalmat vesz igénybe, hiszen a sors szálai erősen össze tudnak gabalyodni, de nagyon felszabadító tud lenni.


Mottóm: „A derű és a humor olyan varázslók, akik kövekből virágot fakasztanak és a sivatagban oázist." (Hans Wallhof).Képzettség

Bakos Zsuzsanna vagyok, klinikai szakpszichológus. Pszichológus diplomámat 1997-ben szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, majd ezt követően a Debreceni Egyetemen 2015-ben klinikai szakpszichológus képesítést szereztem.

Fő szakterület

Személyiségpszichológia

Egyéb szakterületek

- Családi viszonyok

- Depresszió

- Elmúlás

- Krízis helyzet

- Kapcsolati problémák

- Nevelési nehézségek

- Szorongás


Rendelési idő
  • 2024.04.23. - 2024.04.23. Kedd 15:00 és 16:00 között
  • 2024.04.24. - 2024.04.24. Szerda 15:00 és 16:00 között
  • 2024.04.19. - 2024.04.26. Péntek 9:00 és 12:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.