Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Dohóczki Bianka

Bemutatkozás

Dohóczki Bianka vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, jelenleg pedig óvodapszichológusként dolgozom 11 intézményben. Ennek során munkámhoz tartozik a gyermekekkel való egyéni- és csoportos foglalkozás, a szülőkkel való konzultáció és tanácsadás, valamint az óvónők segítése.


Munkám során egy empatikus, elfogadó biztonságos közeg kialakítására törekszem, amelyben könnyedén megnyílhat és a problémák a felszínre törhetnek. Célom, hogy a belső erőforrások feltárásával és az önismeret segítségével közösen eljussunk a változásig és olyan módszereket találjunk, amelyeket a későbbiekben önállóan is, a mindennapok során alkalmazni tud.


Véleményem szerint mindegyikünk életében eljönnek azok a pillanatok, amelyek során megértésre, támogatásra, változásra lehet szükségünk. Ez sokszor nehéz lehet, de azzal, hogy itt van, már meg is tette az első lépést a fejlődés útján. A változás az életünk velejárója, mindennapjaink része, egy természetes folyamat, amelyen keresztül igyekszem elkísérni a hozzám fordulókat. Ezek fényében nemtől, kortól, vallástól, szexuális orientációtól, nemzetiségtől függetlenül bárkivel szívesen dolgozom együtt.


Ha úgy érzi, hogy hullámok összecsapnak a feje felett, nem tud egyedül megbirkózni a problémákkal, vagy támogatásra van szüksége, kérem forduljon hozzám bizalommal! Az alább megadott rendelési időn kívül más időpontokat is tudok biztosítani, rugalmasan alkalmazkodom igényeihez. Ennek megbeszéléséhez kérem írjon üzenetet.


Képzettség
 • Pszichológia alapképzés (Pécsi Tudományegyetem, 2018-2021)
 • Pszichológia mesterképzés (Pécsi Tudományegyetem, 2021-2023)

Folyamatban:

 • MBCT képzés


Fő szakterület

Tanácsadás pszichológia

Egyéb szakterületek
 • Önértékelés, önismeret
 • Kapunyitási pánik, karrier tanácsadás
 • Serdülőkori nehézségek
 • Fiatal felnőttkor nehézségei
 • Stressz és szorongásos panaszok
 • Bullying
 • Gyermeknevelési nehézségek
 • Mindfulness relaxációs technikák elsajátítása

Rendelési idő
 • 2023.09.14. - 2023.10.12. Csütörtök 18:00 és 20:00 között
 • 2023.09.19. - 2023.10.17. Kedd 18:00 és 20:00 között
 • 2023.09.25. - 2023.10.06. Hétfő 18:00 és 20:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.