Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Dervarics Enikő

Bemutatkozás

Dervarics Enikő vagyok, okleveles pszichológus. 


A pszichológiához fűződő érdeklődésem erőteljesebben fiatal felnőttkoromban alakult ki, amikor saját élethelyzetemből adódóan számos kérdésre elkezdtem válaszok után kutatni. Szerettem volna megismerni saját, és megérteni mások belső működését. Az önismeret útját járva hajtott a kíváncsiság, hogy átlássam az ok -okozati összefüggéseket, azokat a láthatatlan szálakat, amik a mai ÉNemhez vezettek. A folyamatos tanulás elkötelezett híveként mindig a fejlődés útját járom és folyamatosan képzem magam. Alapdiplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen, pszichológia mesterdiplomámat pedig az Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg szakpszichológus hallgató vagyok a BMEn.


Mindannyiunk életeben vannak olyan időszakok, amikor azt érezzük, hogy elakadtunk. Az aktuális egyéni, párkapcsolati, családi és munkahelyi problémák felülkerekednek rajtunk, és nem tudjuk, hogyan induljunk el a változtatás vagy a fejlődés útján. 

Hiszem, hogy minden ember életútja egyedi és ezzel együtt az, hogyan éljük meg mindennapi konfliktusainkat, nehézségeinket, mi motivál bennünket, mi segít elérni belső erőforrásainkat, szintén mindenki esetében más és más.


Amiben segíthetek:

- Önismereti kérdések, önértékelési problémák

- Párkapcsolati, magánéleti és életvezetési nehézségek

- Döntéshozatali nehézségek

- Perfekcionizmus, határok kijelölése

- Életszerepek összehangolása

- Kommunikációs problémák, konfliktuskezelés

- Szorongásoldás, stresszkezelés

- Pályaválasztással,-módosítással kapcsolatos kérdések

- Munka-magánélet egyensúly

- Motiválatlanság, kiégés

- Munkahelyi stressz és konfliktusok

- Karrierben való elakadások feltárása

 

A közös munka során során egy ítélkezésmentes, elfogadó, bizalmi légkör keretein belül, teljes odafigyeléssel és közös gondolkodással beszélhetjük át az adott problémakört és együtt felfedhetjük azokat a belső erőforrásokat, amelyek elindíthatják a változás folyamatát. Segítek megtalálni azokat a kapaszkodópontokat, megküzdési stratégiákat amelyekkel könnyebben tudsz alkalmazkodni az egyre gyorsabban változó világ, az időhiány és a különböző családi, munkahelyi feladatokhoz.


A tanácsadás angol és magyar nyelven is elérhető.Képzettség

MSC - Pszichológus, BSC - Viselkedéselemző

Fő szakterület

Munkapszichológia

Egyéb szakterületek

Rendelési idő
  • 2023.12.05. - 2024.01.31. Minden nap 8:00 és 21:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.