Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Sirghel Izabella

Bemutatkozás

Pszichológus vagyok és kommunikációs szakértő. Közel 20 éven keresztül dolgoztam vezetőként, amihez viselkedéselemzői és pszichológiai képzettségemet használtam kommunikációs szakértői tevékenységem mellett. Két éve egyéni tanácsadást is folytatok. Módszerspecifikus képzettségem az autogén relaxációs tréning, valamint okleveles rajzvizsgálati szakértő vagyok. Folyamatosan képzem magam, jelenleg a VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központ kognitív- és viselkedésterápiás konzultáns képzésére járok.


Felnőttek esetén tanácsadással dolgozom, módszerként az autogén relaxációs tréninget alkalmazom. Az autogén tréning 14 éves életkortól tanulható.

Az autogén relaxáció megtanulása önmagában is elősegíti a stresszel való megküzdést, az önbizalom növelését, és olyan pszichoszomatikus tünetek, vagy gondolkodásbeli, érzelmi - és viselkedéses változások megoldását, amelyek a stressz hatására keletkeztek. A mindennapi stressz eredhet munkából, tanulásból, párkapcsolatból, a szülőkkel, családdal való viszonyból vagy éppen a szociális közegből, stb. 


A konzultáció keretein belül, nem csupán a relaxációs technikát tanulja meg kliens, de konkrét ismeretekkel, gyakorlatokkal is segítem a stresszel való megküzdést, a szorongás oldását, az önbizalom növelését. A tréning egy önismereti út is egyben, ami ugyan nem mindig könnyű, de a megoldáshoz szükséges megismerni a saját motívációkat, tapasztalatokat, elakadásokat, ahhoz, hogy változás következzen be.



Aki szeretne a stresszoldásra megoldást találni, mindemellett önismeretre is szert tenne, azt várom szeretettel. 


Speciálisabb foglalkozások az Autogén tréningen kívül, amelyekben sikert értem el:

  • ADHD kezelés felnőtteknek: speciálisan erre a zavarra kialakított munkafüzettel
  • ADHD kezelés gyerekeknek: speciálisan erre a zavarra kialakított munkafüzettel
  • Önbizalomnövelés, önismeret munkafüzetekkel, játékokkal, tréningkártyákkal
  • Kommunikációs tanácsadás egyéniben és párok számára, pszichológiai tanácsadással kiegészítve (nem párterápia!)
  • Vezetőfejlesztés


Képzettség

Okleveles Pszichológus, Okleveles Viselkedéselemző, Autogén Relaxációs gyakorlatvezető, Okleveles Rajzvizsgálati Szakértő, Kommunikációs szakértő (Média/Kreatív/Reklám). Folyamatban Kognitív - és Sématerápiás Központ: kognitív és viselkedésterápiás konzultáns.

Fő szakterület

Általános pszichológia

Egyéb szakterületek

Társadalom- és szervezetpszichológia, Kommunikációs szakértő, Autogén tréning, Rajzelemző.

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.