Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Major Ágota

Bemutatkozás

Pszichológusi munkám legfontosabb feladata egy olyan terápiás közeg megteremtése kliensem számára ahol érezheti, hogy Ő valóban számít, valóban fontos és minden gondja/öröme értékes, bármilyen kicsi vagy nagy. Szeretem az olyan megközelítéseket ahol a lelki folyamatokat több szempontból vizsgáljuk meg, különleges hangsúlyt helyezve a testi jelzésekre.


Különösen bátorítok minden szülőt, forduljon hozzám gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseivel: együtt felépíthetünk egy olyan nevelési stratégiát ami mind a szülők, mind a gyermek egyediségét figyelembe véve segíti a családot.

Önmagamról röviden annyit mondhatok hogy igencsak kíváncsi természetem van, mindent tudni és érteni akarok, legfőképpen az embert. Így hát nem meglepő a pályaválasztásom, elsősorban a csecsemőkori fejlődés és gyermekpszichológia szerelmese vagyok, de pályám során több más területtel is foglalkoztam.

7 éve dolgozom masszőzként is, és ez a tapasztalat a test és lélek egységének egy teljesen újszerű megközelítését hozta meg számomra, ami pszichológusi munkám szerves része lett.


A következő kérdésekkel foglalkozok legtöbbet pszichológusi praxisomban:

  • fejlődéslélektani kérdések, korai fejlődés, gyermekpszichológia (csecsemőkori érzelmi és intellektuális fejlődés),
  • pedagógiai pszichológia (tanulással kapcsolatos kérdések, fegyelmezés, nevelés kérdései),
  • szexuálpszichológia (az intimitás és szexualitás gazdagabb megélésének "titkai", párkapcsolati kérdések, párválasztás, stb.).
  • pszichoszomatikus panaszok kezelése (lelki eredetű panaszok, testi betegségek lelki háttere)


Képzettség

Pszichológia MA

Tanácsadás- és Iskolapszichológia MA

Fő szakterület

Általános pszichológia

Személyes adatok

1984 novemberében születtem Újvidéken (Szerbia) egy rendkívül talpraesett és sikeres egyedülálló anya egyetlen gyermekeként. Gyermekkorom intenzív élményekben volt gazdag, és már 7 évesen úgy döntöttem, ha nagy leszek valamiféle olyan szakmát választok ami segít megértenem a számomra értelmetlen felnőtt világot. Így hát pszichológus lettem. Másodéves hallgatóként fedeztem először fel a neuropszichológia és fejlődéslélektan kérdéseit, és ez az érdeklődés meg is bélyegezte a munkásságom elkövetkező másfél évtizedét. A pszichológia alapképzést, majd a mester képzést az Újvidéki egyetem pszichológia szakán végeztem, ezt követően pedig Budapestre költöztem, hogy a Közép Európai Egyetem babalaborjában dolgozhassak és PhD-t írjak a Kognitív Tudományok szakon. Mindezek közben elkezdtem egyre nagyobb érdeklődéssel fordulni a különböző test orientált terápiás irányzatok felé, valamint megtaláltam életem egyik legnagyobb szenvedélyét, a masszőrködést! ...De ez egy hosszú történet, bele sem kezdek, csak annyit mondok el hogy egy igencsak szenvedésteli párkapcsolat ösztönzött arra, hogy ismerkedni kezdjek az érintés művészetével.

Jelenleg egy gyermekotthonban dolgozok pszichológusként, ahol a gyermekeket gondozó felnőttek érzelmi megsegítése az elsődleges feladatom.Egyéb szakterületek

Pedagógiai pszichológia

Szexuálpszichológia

Gyermekpszichológia

Rendelési idő
  • 2024.03.03. - 2024.12.22. Hétfő 9:00 és 11:00 között

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.