Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

A jelen pillanat hatalma

Vajon mi szükséges ahhoz, hogy sikeresek, boldogok, elégedettek legyünk az életünkkel? Mit kell megtennünk ehhez, illetve mit nem teszünk meg, amit meg kellene tennünk? Ezt a kérdést járjuk körbe és lessük el a trükköket az elégedett emberektől.

2024.02.27. | Szerző: Görög Anikó


Ha a sikert lebontjuk sejtjeire, akkor a napi teendőinket láthatjuk nagyító alatt. Mit teszek nap mint nap, hogy teszem nap mint nap, mert az vagyok, amit nap mint nap megteszek. A képlet egyszerűnek látszik.


Az apró dolgokat nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni, mert jelentéktelennek tűnhetnek, senki nem veszi észre, nem gondoljuk azt, hogy ezek az apró dolgok vezetnének a sikerhez. Pedig pont ezeknek van óriási jelentősége. Számtalan sikeres ember számolt be arról, hogy milyen napi rutinja vezetett a sikerességéhez, mint pl. korán kelés, reggeli torna, mozgás, ágy megágyazása, olvasás, öröm megélése stb. A vasat is 50x meg kell ütni, míg 51.-re meghajlik. Az 50 ütés mintha senkit nem érdekelne. A sikeresek bizony megteszik mindennap.

/Apró dolgok csodája cikk/


Ha ezt a gondolkodásmódot felismerjük, akkor a mindennapi cselekedeteknek jelentősége lesz számunkra és élvezni fogjuk a beteljesüléshez vezető utat is. Minden dolog egy gondolattal kezdődik és a gondolat mögötti attitűd megtartja a mindennapi cselekedeteinket, a céljaink elérése érdekében. A cselekedeteink nemcsak önmagukban ’beszédesek’, de megmutatja a cselekvés mögötti gondolkodásmódot is. 


A változás egy pillanat alatt megtörténik, de ahhoz kell a mögötte lévő hosszan tartó erőfeszítések sorozata. A mennyiségi tényezőből hirtelen minőségi változás lesz. A híres zongorista mindennap gyakorol 8 órát éveken keresztül, anélkül nincs siker és taps. A fogyókúra sem 1 hét alatt történik meg, hanem hónapok napi cselekedetei vannak mögötte, sőt a minden percben meghozott döntés.


Ez a mai világunkban nagyon nehéznek tűnik, amikor 1 kattintással bármit megtudunk a nagyvilágról, 1 telefonhívással ételt varázsolunk magunk elé, mindent azonnal meg tudunk kapni, szerezni. De mégis miért nem sikeres akkor mindenki?


A siker és a kudarc csak egy hajszálon múlik, még pedig a jelen pillanat hatalmában dől el, hogy megteszem-e ma is ugyanazt, amit tegnap is megtettem a célom elérése érdekében.


Nehéz időszakban, amikor legszívesebben semmit nem tenne az ember, a napi döntések által mégis megtett cselekedetek kisegíthetik a bajból az illetőt, mert idővel visszamenőlegesen is számítani fog, hogy mit tett vagy nem tett meg. Megtette-e az 50 vasütést vagy sem?


Nem utolsó sorban a mindennap megtett cselekvés egy idő után rutinná válik, majd szokássá és a személyiségünk részévé is. /Az öröm érzését is lehet gyakorlattá tenni, ami hatással van ránk, a környezetünkre, így az életünkre is./


Nem az éveink száma a fontos, hanem mindig a jelen pillanatban megtett és megtehető lehetőleg jó cselekedetek száma.


A csoda ebben a pillanatban van.


Amennyiben segítségre van szüksége keressen fel bizalommal!



Szerző: Görög Anikó
Adatlap megtekintése
További blog bejegyzések
önbizalom

Önbizalom növelése

2024.01.24.Az önbizalom a kihívások, feladatok megtétele, megcsinálása által edződik folyamatosan. Minden nap próbára tesszük és erősíthetjük, ugyan úgy, m...
Elolvasom
elvonulás

Mértékletesség a bőségben

2024.01.10.A mérhetetlen és mértéktelen fogyasztás világában élünk Szinte bármit, bármikor megvásárolhatunk, megehetünk, megrendelhetünk, birtokolhatunk. A...
Elolvasom
mentalis_egeszseg

Mentális egészség

2023.12.18.A mentális egészség A mentális egészség egy nagy gyűjtőfogalom, ami magában foglalja az érzelmi, pszichológiai és szociális jóllétet, ezáltal be...
Elolvasom