Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Hogyan mondjunk igent magunkra?

2021.11.15. | Szerző: Görög Anikó

Nehéz időszakokban amikor bántás, csalódás, kiábrándultság, elhagyatottság érzése kerít bennünket hatalmába, akkor a legfontosabb, hogy ne húzzanak le ezek az érzések, hanem ellenkezőleg, mondjunk igent magunkra. 


Figyeljünk az érzéseinkre. Beszéljünk gyöngéden önmagunkhoz mindennap. Gondoskodjunk magunkról. Mindennap legyen arra időnk, hogy álmodozzunk, vágyakozzunk, képzeljük el a jövőt pozitívan. Nyerjük vissza az egyensúlyunkat, keressük meg a módját annak, hogy fokozatosan jobban érezzük magunkat, áramoltassuk a jóérzés rezgését. Legyen egy jóérzés repertoárunk, amihez bármikor hozzáférhetünk és használni, alkalmazni tudjuk tudatosan. Mindennap képzeljük el a lehető legjobb jövőnket, legyünk izgatottak a jövőnkkel kapcsolatban. A jóérzés egy döntés kérdése mindennap. Figyeljük meg a dolgokat, ahogyan történnek, az egybeeséseket. Legyen egy "mit szeretnék érezni" listánk. Legyünk kreatívak, leleményesek, mértéktelenek önmagunkkal kapcsolatban.


Dícsérjük meg magunkat minden alkalommal, amikor sikerül meglépni egy akadályt, vagy megcsináltunk valamit. Adjunk minden este hálát azért a jó dolgokért, amik értek bennünket. Arra koncentráljunk amit szeretnénk, ne a hiányára. Várjuk a kívánságaink beteljesülését, számítsunk rájuk meleg szìvvel. Mi teremtjük a jövőnket a gondolatainkkal. Határozzuk el magunkat, hogy mindenkiben, mindenben a pozitív dolgokat nézzük. Ha jól ébredünk, tartsuk meg ezt az érzés egész nap. Legyünk ápoltak, hozzuk ki a legtöbbet magunkból. Mindig törekedjünk a lehető legjobb énünk megélésére. Áramoltassuk a szeretet érzéset a napi feladataink közben is. Mosolyogjunk, ha belül nehéz is. Szeretettel nézzünk a mai nap elé és bőséges jóra számítsunk. A probléma szót töröljük ki a szótárunkból. Minden probléma megoldható. A cselekvés a félelem ellenszere. Az önbizalomhiányt több erőfeszítéssel lehet legyőzni. Minden helyzetben nyerünk vagy tanulunk, de sohase veszítünk.


Mondjunk Igent magunkra!

Szerző: Görög Anikó
Adatlap megtekintése
További blog bejegyzések
A jelen pillanat hatalma

A jelen pillanat hatalma

2024.02.27.Ha a sikert lebontjuk sejtjeire, akkor a napi teendőinket láthatjuk nagyító alatt. Mit teszek nap mint nap, hogy teszem nap mint nap, mert az va...
Elolvasom
önbizalom

Önbizalom növelése

2024.01.24.Az önbizalom a kihívások, feladatok megtétele, megcsinálása által edződik folyamatosan. Minden nap próbára tesszük és erősíthetjük, ugyan úgy, m...
Elolvasom
elvonulás

Mértékletesség a bőségben

2024.01.10.A mérhetetlen és mértéktelen fogyasztás világában élünk Szinte bármit, bármikor megvásárolhatunk, megehetünk, megrendelhetünk, birtokolhatunk. A...
Elolvasom