Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Kezdd a gondolatok megváltoztatásával

Ha megváltoztatjuk a gondolatainkat, akkor az új gondolatok új döntést, új viselkedést, új tapasztalatot, új érzést hoznak létre, új idegsejtek huzalozódnak be.

2023.11.20. | Szerző: Görög Anikó


"Nincs a világon se jó, se rossz, csak a gondolkodás teszi azzá."


A gondolataink határozzák meg az életünket. Ez egy elég merész kijelentésnek hangzik, de nézzük meg, hogy miért nem az és hogyan tudjuk ezáltal jobbá tenni az életünket. Mindennap kb. 80-90 ezer gondolatot futtatunk át magunkon, aminek nagy része negatív gondolat és kb. 90%-a ugyanaz, mint ami előző nap volt.



"Tehát ugyanaz a gondolat, ugyanahhoz a döntéshez vezet.

Ugyanaz a döntés, ugyanahhoz a viselkedéshez vezet.

Ugyanazok a viselkedések ugyanahhoz a tapasztalatokhoz vezetnek.

Ugyanazok a tapasztalatok ugyanazokat az érzelmeket fogják megteremteni.

Ugyanazok az érzelmek ugyanazokat a gondolatokat irányítják."

(Joe Dispenza)



Minden ugyanaz, mint tegnap és tegnapelőtt volt. Akkor hogyan hozzunk létre változást az életünkben?


Ha meg akarjuk változtatni a személyes életünket, akkor ezen a gondolkodás megváltoztatásával tudunk más tapasztalatot előidézni. Milyen negatív gondolatokat, hitrendszereket, elképzeléseket, előítéleteket futtatunk végig nap mint nap? Ezek a gondolatok, majd érzések a jövőmhöz tartoznak-e? Ha tudatosítjuk a gondolatokat, azok pozitívak-e és a jövőmről szólnak-e?


https://videopszichologus.hu/blog/semmi-nem-tortenik-pedig-valami-hasznos-is-tortenhetne


Stefan Hawking mondta azt, hogy az elménk olyan, mint egy TV, ami teljesen véletlenszerűen dobálja fel a csatornákat, a lehetséges magyarázatokat a velünk történt eseményekre és mi csak nézzük, aztán az elme csatornát vált, feldob egy új, teljesen más hangulatú gondolatot vagy magyarázatot és így tovább, miközben mi elszörnyedve nézzük (a saját életünket) és el is hisszük. Mivel teljesen random, vagyis véletlenszerű, ezért fontos tudatosítani, hogy bármikor válthatunk csatornát! A képzelet fogja majd megváltoztatni a belső valóságunkat és varázslatos módon hozzáigazodik majd minden a külvilágban. Ha ugyanazok a gondolatok járnak a fejünkben, ugyanazok az idegsejtek tüzelnek, ugyanazokat huzalozzuk be nap mint nap.



Hogyan lehet változni, változtatni, valaki mássá, jobbá válni?


Ha megváltoztatjuk a gondolatainkat, akkor az új gondolatok új döntést, új viselkedést, új tapasztalatot, új érzést hoznak létre, új idegsejtek huzalozódnak be.

Ez a változás lehetősége.



Tehát, hogyan változtassunk?


Joe Dispenza mondja, hogy az ismeretlenbe kell megteremteni az új gondolatokat. Milyen gondolatokat szeretnék behuzalozni, hogyan fogok majd viselkedni, ami által kialakulnak az új áramkörök, mintha már az lennék, akit megteremtek magamnak. Az új gondolatokkal az agy már fel van készítve. Mi lenne a legnagyobb nagyság önmagamnak? Milyen érzés lenne most a jövőm? Lépjünk be a jövőnkbe, amit csak mi tudunk elképzelni és megteremteni. Ez a mi felelősségünk.


Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy egy új érzelmi állapotot kell kifejleszteni, mintha a tapasztalat már meg lenne. A jó érzéseket, egy szélesebb tudatállapotban tudjuk megélni, amit intenzív sporttal, gyaloglással, tánccal, légzéssel, zenével elő tudunk idézni. Tehát, egy jó érzést hozunk létre (gazdagságot, türelmet, szerelmet). A tényleges tapasztalat és az érzelem között a különbséget az elme nem érzékeli, ő csak a jó érzést, gondolatot tapasztalja. A test számára ez ugyanaz. A testem a jövőben él már és kezd megváltozni. A tapasztalat meg fog érkezni és váratlanul fog jönni, mert a kvantummezőben már ezt megteremtettem. Ekkor történnek a csodák, a vágyott dolgok megvalósulása.


Fontos tudatosítani magunkban, hogy milyen érzelmek tartoznak a múlthoz és hogy ne essünk vissza erre az alacsonyabb szintre. Nekem kell gazdagságot, szerelmet éreznem, hogy gazdagságot, szerelmet tapasztaljak az életemben.



Mi életem legnagyobb ideálja, ami lehetek?


Ezt a módosított állapotot kell fenntartani egész nap, hogy valami szokatlan történjen az életünkben. Ez lenne az ideális, de ha naponta 10-15 percet, majd fél órákat azzal tudnánk tölteni, hogy a jövőbeni önmagunkat elképzeljük, megálmodjuk, akkor hamarosan a realitásban is látható eredmények lesznek.

Ez a jó dolgok megteremtésének a folyamata.




„A valóság az, amit igaznak fogadunk el.

Azt fogadjuk el igaznak, amiben hiszünk.

Abban hiszünk, ami az érzékelésünkön alapszik.

Az, hogy mit érzékelünk, attól függ, mit keresünk.

Az, hogy mit keresünk, attól függ, mit gondolunk.

Az, hogy mit gondolunk, attól függ, mit érzékelünk.

Amit érzékelünk, meghatározza, miben hiszünk.

Amiben hiszünk. meghatározza, mit fogadunk el igaznak.

Amit igaznak fogadunk el, az a valóságunk.”

(Vishen Lakhiani)




Szerző: Görög Anikó
Adatlap megtekintése
További blog bejegyzések
internetes csalók

Vigyázat, az internetes csalók pszichológia eszközökkel manipulálnak!

2024.04.30.A pandémia időszaka alatt egyre több internetes tranzakciót bonyolítottunk le, szinte mindent az interneten keresztül voltunk kénytelenek vásáro...
Elolvasom
A jelen pillanat hatalma

A jelen pillanat hatalma

2024.02.27.Ha a sikert lebontjuk sejtjeire, akkor a napi teendőinket láthatjuk nagyító alatt. Mit teszek nap mint nap, hogy teszem nap mint nap, mert az va...
Elolvasom
önbizalom

Önbizalom növelése

2024.01.24.Az önbizalom a kihívások, feladatok megtétele, megcsinálása által edződik folyamatosan. Minden nap próbára tesszük és erősíthetjük, ugyan úgy, m...
Elolvasom