Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológust keresek online

2020.08.31. | Szerző: videopszichologus.hu csapata

Manapság már a pszichológiai tanácsadás terén is kinyílt a világ, lehetőségek tárházával találkozik az, aki a hagyományos konzultációk helyett más megoldásban gondolkodik. Pszichológust keresek online.


Az életben számos olyan helyzet adódhat, amikor tanácsra, megértésre, meghallgatásra van szükségünk. Ennek az oka lehet valamilyen válság, zavar, párkapcsolati, családi, vagy munkahelyi probléma, vagy mondjuk egy fontos döntés okozta frusztráció. Ma már nagyon sokan veszik igénybe szakember segítségét, de nem biztos, hogy a hagyományos pszichológus-kliens kapcsolatban gondolkodnak. Pszichológust keresek online.


Az online pszichológiai tanácsadásnak számos előnye lehet, például pénzt, időt és energiát spórolhatunk vele. Ezek mellett az is fontos, hogy az internet segítségével eredményesebben, hatékonyabban tudunk válogatni a szakemberek között. Nagyobb eséllyel tudjuk kiválasztani a megfelelő pszichológust, azt a szakembert, aki a mi problémánknak megfelelő területen jártas.


Ha pszichológust keresek online, az első lépés, amit meg kell tennem, nem különbözik attól, mintha a hagyományos konzultáció előtt állnék. A legfontosabb az, hogy tisztázzam magamban, milyen problémával küszködök és mit szeretnék elérni, mire számítok a szakembertől. Ezek után érdemes válogatni az elérhető pszichológusok között.


Akadnak olyanok, akik nem valamilyen meghatározott problémával fordulnak szakemberhez, egyszerűen csak lelki tréningre van szükségük. Esetleg annyira tudatosak, hogy fejleszteni szeretnék önbizalmukat, önismeretüket, hogy ezáltal jobban boldoguljanak az életben a jövőben. Nekik különösen ajánlott a videópszichológus, hiszen egy könnyen, gyorsan elérhető konzultációs formáról van szó.


Azoknak is jól jöhet a pszichológiai tanácsadás online formája, akik az adott földrajzi területen nem találnak szakembert a közelben, azaz sokat kellene utazniuk a személyes konzultációhoz. Otthonról, kényelmesen tarthatjuk a kapcsolatot pszichológusunkkal, és szintén nagy előny, hogy szinte bármikor elérhetjük az adott szakembert, és szervezhetjük le a tanácsadást.


Tudni kell, hogy az online tanácsadás nem mindenkinek ajánlott. Akiknek komolyabb problémájuk van, olyan pszichiátriai zavarokkal rendelkeznek, amelyek kezelése nem oldható meg egy egyszerű tanácsadás keretein belül, azoknak mindenképpen érdemes a hagyományos, személyes kapcsolatot felvennie a megfelelő szakemberrel és intézménnyel.

További blog bejegyzések
A jelen pillanat hatalma

A jelen pillanat hatalma

2024.02.27.Ha a sikert lebontjuk sejtjeire, akkor a napi teendőinket láthatjuk nagyító alatt. Mit teszek nap mint nap, hogy teszem nap mint nap, mert az va...
Elolvasom
önbizalom

Önbizalom növelése

2024.01.24.Az önbizalom a kihívások, feladatok megtétele, megcsinálása által edződik folyamatosan. Minden nap próbára tesszük és erősíthetjük, ugyan úgy, m...
Elolvasom
elvonulás

Mértékletesség a bőségben

2024.01.10.A mérhetetlen és mértéktelen fogyasztás világában élünk Szinte bármit, bármikor megvásárolhatunk, megehetünk, megrendelhetünk, birtokolhatunk. A...
Elolvasom