Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

A célok tudatos elérése

2021.06.21. | Szerző: Görög Anikó

Mi lehet a különbség azok az emberek között, akik elérik a céljaikat és azok között, akik csak álmodoznak róla? A különbség nagyon egyszerű. Akik megvalósítják az álmaikat, azok tesznek a célok eléréséért konkrét lépéseket. A mesékben a hősök is a cselekvésre mutatnak példát, az elindulásra, a dolgok elkezdésére.


De mik is lehetnek ezek a cselekvések és hogyan is kell ezt megtenni? 


A következő 8 lépéses cselekvéssort érdemes kipróbálni több héten keresztül, garantáltan beépül az életritmusunkba és eredményeket is hoz. Íme itt egy gyorsítósáv, ki lehet próbálni. Képzeljük el, hogy felhív minket az orvosunk és azt mondja, hogy csak úgy maradhatunk életben, ha a következő 3 hónapban mindennap két óra koncentrált figyelmet fordítunk egy fontos cél elérésére. Hát vágjunk bele.


A célunk megfogalmazása és leírása az első lépés. Azok az emberek, akik le is írják a céljaikat, 42%-kal nagyobb valószínűséggel el is érik azt. Hát ezen ne múljon, fogjunk egy tollat és írjuk le azokat. Kezdjük azzal, hogy 7-8 óra alvást biztosítsunk magunknak. Az elalvás előtt 30-60 perccel kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat, hogy kellően lecsillapítsuk az elménket és ne zaklassuk fel magunkat kellemetlen, zavaró hírekkel. Az alvás előtt írjunk fel magunknak 3 dolgot, amit másnap szeretnénk megtenni, elintézni és ami kapcsolódik a célunkhoz. Ezek voltak eddig a megalapozása a másnapnak. Másnap és egyébként mindennap tegyünk legalább fél óra sétát a természetben. Reggel írjuk le, hogy mit szeretnénk elérni, megtenni aznap, ötleteket a jövőre nézve, vagy vizualizáljuk az álmainkat, vagy meditáljunk, vagy imádkozzunk. A sétát is használhatjuk a pozitív gondolatok mantrázására.


Készítsünk egy listát, hogy mit értünk el az elmúlt 30 napban és mit szeretnénk elérni a következő 30 napban elérni. Ez a lista hihetetlen önbizalmat tud adni számunkra és óriási lelki erőt. Továbbá mindennap legyen egy erősebb fizikai aktivitás, edzés, sporttevékenység az életünkben, ami meg is izzaszt. A testmozgás javítja a hangulatot és elűzi a stressz okozta depresszív érzéseket.


Miután megalapoztuk a lelki állapotunkat neki is állhatunk annak, hogy mindennap koncentráljunk kb. 30-90 percig intenzíven arra a dologra, munkára, ami a célunk vagy ami a kitűzött célunk felé visz. Nagyon fontos a fókuszált figyelemmel végzett munka.


3 hónap múlva garantáltan előrébb vagyunk és elégedettek önmagunkkal.


Kezdjük hát bele!


Szerző: Görög Anikó
Adatlap megtekintése
További blog bejegyzések
A jelen pillanat hatalma

A jelen pillanat hatalma

2024.02.27.Ha a sikert lebontjuk sejtjeire, akkor a napi teendőinket láthatjuk nagyító alatt. Mit teszek nap mint nap, hogy teszem nap mint nap, mert az va...
Elolvasom
önbizalom

Önbizalom növelése

2024.01.24.Az önbizalom a kihívások, feladatok megtétele, megcsinálása által edződik folyamatosan. Minden nap próbára tesszük és erősíthetjük, ugyan úgy, m...
Elolvasom
elvonulás

Mértékletesség a bőségben

2024.01.10.A mérhetetlen és mértéktelen fogyasztás világában élünk Szinte bármit, bármikor megvásárolhatunk, megehetünk, megrendelhetünk, birtokolhatunk. A...
Elolvasom