Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Egyéb általános kérdések


Ügyfélszolgálattal szeretnék egyeztetni, hogy tudok?


Megteheti emailben az ugyfelszolgalat@videopszichologus.hu címen vagy adatlapon keresztül itt, illetve hívhatja is ügyfélszolgálatunkat a 06-20/481-3868-as telefonszámon. Telefonos ügyfélszolgálatunk meghatározott időben érhető el H-V 9:00 - 20:00 között.


Írásban is tudok egyeztetni a pszichológussal?


A szolgáltatás a személyes online konzultációt hivatott megvalósítani, ezért nem lehetséges az írásbeli egyeztetés. A honlapon azonnali konzultációra vagy időpont lefoglalására van lehetőség, a szakmai kérdések feltételére a tanácsadás során kerülhet sor.


Találkozhatok a pszichológusommal?


A szolgáltatás célja a fizikai határok átlépése, a tanácsadás az internetes felületen zajlik, ebből adódóan személyes találkozás nem történhet a pszichológussal. Megjegyezzük, hogy fizikailag olyan távol praktizáló szakemberrel folytathat valaki konzultációt, hogy a regionális távolság miatt egyébként sem lenne megvalósítható a személyes találkozó.


Kérdése maradt? Kattintson ide!