Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Regisztráció és bejelentkezés


Hogyan történik a regisztráció?


1. regisztráció: a regisztrációs felület kitöltésével kérjük adja meg nevét, e- mail címét, majd erősítse meg regisztrációs szándékát.

2. kreditvásárlás: a szolgáltatásokért előre meghatározott óraszámú konzultációs alkalmakat szükséges vásárolnia, melyet későbbiekben tetszőlegesen használhat fel bizonyos időtartamon belül.

3. pszichológusválasztás: az egész ország területéről kínálunk Önnek szakembereket és szűrési beállításaink segítségével keresheti és választhatja ki pszichológusát, nem (férfi vagy nő), kor, szakterületek, település/régió és megfelelő időpont alapján.

4. időpont egyeztetés: a rendszer jelzi Ön részére a szabad alkalmakat és az elérhető tanácsadókat melyek nevére rákattintva tájékozódhat, illetve foglalhat időpontot. Ennek megerősítéséről e-mailben és saját belépési fiókjában kap egy automatikus visszajelzést.


Miért kell bejelentkezni a szolgáltatás használatához?


A szolgáltatás használata regisztrációhoz kötött az adatok védelme miatt.


Diszkréten fogják kezelni az adataimat?


Az adatokat az Általános Szerződési Feltételekben elfogadottak szerint titkosan kezeljük.


Sikeres regisztrációt követően kapok visszajelzést? 


Igen, egy rendszerüzenetet fog kapni e-mailben és belépési fiókjában is, melyben a megküldött linkre való kattintás esetén fog az aktiválás megtörténni. A regisztráció megerősítéséről újabb levél fog érkezni.


Mi szükséges az oldal használatához?


A szolgáltatást asztali számítógép vagy laptop (táblagép vagy akár mobiltelefon) segítségével használhatjuk, melynek beépített webkamerával szükséges rendelkeznie a szolgáltatás igénybe vételéhez.


Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:


Figyeljen arra, hogy a kamera és a mikrofon engedélyezve legyen készülékén.


Szolgáltatásunkat mobiltelefonról is tudja használni, de a tökéletes konzultációhoz, ha lehetősége engedi használjon laptopot vagy asztali számítógépet.


Mobiltelefon használata esetén:


Kérdése maradt? Kattintson ide!