Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Szolgáltatás és oldal használataMit jelent az online pszichológia/videopszichológus és milyen szolgáltatást nyújtunk?


A videopszichológus egy online tanácsadás, mely élő internetes kapcsolaton alapuló zárt videorendszer által működő pszichológus-kliens kapcsolat, ahol a felmerülő problémák enyhítésére és lehetőségek megtalálására is sor kerülhet, de a konzultáció nem jelent egészségügyi ellátást, pszichoterápiát vagy pszichiátriai gondozást.

 

A szolgáltatás célja, érzelmi támaszt nyújtani bármilyen jellegű érzelmi konfliktusban, elakadásban - amely személyes jelenlétet nem igényel- valamint alternatív megoldást keresni az adott nehézségre. Az életszakasz váltásokat egyes döntések meghozatalát támogató beszélgetéssel segítik elő megértő empatikus és szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink hozzájárulva az önismeret és önbecsülés fejlődéséhez, személyiség kialakításához, az emberi kapcsolatok rugalmasabb kezeléséhez.


A videopszichológus weboldal azok számára nyújt szolgáltatást, akik nem tudnak, vagy nem akarnak személyesen részt venni a pszichológiai tanácsadáson vagy terápián. Olyan célközönség megszólítására törekszünk, akiknek eddig nem volt alkalmuk az általuk kívánt módon igénybe venni pszichológusok közreműködését.

Ezzel az eszmével fejlesztettük ki az online konzultációt, mellyel alkalmat tudunk biztosítani arra, hogy ezen virtuális rendelőn keresztül otthonról, kényelmesen, kevésbé feszélyezve kaphatunk útmutatást, ha pszichésen megterhelt élethelyzetbe kerültünk. Saját számítógépe vagy tabletje segítségével bárki élőben láthatja és hallhatja a vele beszélgető szakembert.


A kiváló kép és hangminőség elérésével bárhol, bármikor úgy érezheti az ügyfél, hogy a pszichológusa előtt foglal(t) helyet, elkerülve az utazáshoz, időbeosztáshoz és várakozáshoz fűződő kellemetlenségeket. A földrajzi határok és korlátok áthidalhatóvá válnak, amely egyesek számára akár leküzdhetetlen akadályt jelenthet.

Célunk, hogy minél jobban megközelítsük a terápiás beszélgetések fizikai közelségét valamint a későbbiek során folyamatosan, éjjel-nappal rendelkezésre álljunk és elérhetőek legyünk azok részére is, akik akár eseti, akár rendszeres jelleggel keresnek meg bennünket kérdéseikkel vagy problémájukkal.


Milyen előnyei vannak a rendszernek?


Ellenőrzött pszichológusok találhatóak az oldalon?


A weboldalon szereplő pszichológusok diplomával és egyéb szakvégzettséggel rendelkeznek. A pszichológusok csak az oklevelek és a végzettséget igazoló okmányok ellenőrzése után kerülhetnek fel az oldalra.


Mi szükséges az oldal használatához?


A szolgáltatást asztali számítógép vagy laptop (táblagép vagy akár mobiltelefon) segítségével használhatjuk, melynek beépített webkamerával szükséges rendelkeznie a szolgáltatás igénybe vételéhez.


Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:


Figyeljen arra, hogy a kamera és a mikrofon engedélyezve legyen készülékén.

Szolgáltatásunkat mobiltelefonról is tudja használni, de a tökéletes konzultációhoz, ha lehetősége engedi használjon laptopot vagy asztali számítógépet.


Mobiltelefon használata esetén:


Azonnali konzultáció


A konzultációt azonnal megkezdheti egyenlegfeltöltés követően, egyenlegfeltöltéshez szükséges egy egyszerű regisztráció. Belépést követően a hívásgomb megnyomásával elindíthatja a konzultációt a kiválasztott „online” elérhető szakemberrel.


Időpontfoglalás


Időpontfoglalás esetén a konzultáció megkezdése előtt 5 perccel látni fogja a pszichológust „online” elérhető állapotban, ilyenkor a profilkép alatt a hívásgomb megnyomásával elindíthatja a konzultációt, amit a pszichológus fogadni fog és elkezdődik a videokonzultáció.


Időpont módosítása és törlése


A profiljába belépve a már lefoglalt időpontra kattintva tudja módosítani és törölni időpontját.

24 órán belül Önnek már nincs lehetősége módosításra és törlésre, ebben az esetben kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi linkre kattintva.


Késői bejelentkezés vagy megszakadt kapcsolat esetén


A lefoglalt időpontban elindul a konzultáció, amihez bármikor tud csatlakozni, így a késés és internet probléma esetén bármikor vissza tud lépni a megkezdett konzultációba. A belépéshez/visszalépéshez jobb alul talál egy gombot.


Szolgáltatás lényege


A szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy korszerű módon köti össze a szakembereket és a klienseket egy új egyedi elektronikus rendszeren keresztül. A páciens közreműködésével a kiváló kép és hang minőség segítségével meg lehet állapítani az ügyfél állapotát, valamint jelentős lépéseket lehet elérni olyan helyzetekben, mint pl. a munkahely elvesztése, burnout szindróma, párkapcsolati vagy családi gondok, de a gyermekvállalás majd a nevelés területén is jó eredmények érhetők el.

Kérdése maradt? Kattintson ide!