Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Munkahelyváltás

Fontos, hogy be tudd ismerni, ha nem ott tartasz az életedben, ahol szeretnél. Bátorság kell hozzá és nem kis adag önismeret. A felismerés tettek nélkül viszont mit sem ér. Ha már hosszú ideje dolgozol egy munkahelyen, biztosan okod van rá. Mivel általános esetben a munkával töltött idő nagy részét kiteszi az életnek, így nem engedheti meg magának senki sem, hogy bármi miatt rosszul érezze magát ebben az idősávban.


Kedveled a munkatársaidat, szereted azt a biztonságérzetet, melyet munkahelyed nyújt a számodra. Viszont, ha készítesz egy listát, azokat a dolgokat illetően, amiket szeretsz a munkahelyedben és ez a lista rövidebb, mint az, ami panaszkodásra ad okot, akkor bizony ideje, hogy kilépj a komfortzónádból. Ez az egyik legnehezebb dolog. Főleg akkor, ha az ismeretlen vár a zónán kívül. Sajnos sokaknak nem adatik meg az a luxus, hogy egyik munkahelyről a másikra hívva jussanak munkalehetőséghez. Amikor pedig átgondolja valaki, hogy milyen hosszú és rögös út vezet egy új munkahelyhez, akkor nem ritka, hogy elrettentő hatású lesz a felismerés, mely ezt követi. A félelmeknek nagyon erős a visszatartó hatása. 


A korábban leírtakkal ellentétben, ha valaki már nem érzi magát jól munkahelyén, nem minden esetben jelenti azt, hogy rossz helyen van. Előfordulhat, hogy csupán csak egy olyan dolog van, ami megmérgezi a mindennapokat. Mielőtt valaki fejvesztve elmenekül állásából mindenképp érdemes komolyan végiggondolni, hogy mi okozza a problémát. Ha olyasmiről van szó, ami valamilyen módon orvosolható, megoldható, akkor célszerű dolgozni rajta.


Ahhoz, hogy megtalálhassuk a helyünket, tisztában kell lennünk a céljainkkal, és ezeknek megfelelően kell képviselnünk önmagunkat.


A munkahelyváltást illetően akkor vagyunk jó helyzetben, ha ez a mi elhatározásunk, nem a külső körülmények kényszerítenek rá minket. Mindenekelőtt ajánlott körbenéznünk a piacon és feltérképezni a tapasztalatainkhoz, szaktudásunkhoz illő lehetőségeket. „Ha középvezetőként vagy felsővezetőként tevékenykedünk, esetleg valamilyen speciális területen dolgozunk, valószínűleg hosszabb időt kell várnunk arra, hogy egy számunkra érdekes pozíció megnyíljon.


Ahhoz, hogy a váltás sikeres legyen, ismernünk kell az aktuális önéletrajz-típusokat és interjútechnikákat egyaránt. Érdemes akkor is időről-időre tájékozódnunk ezekről, ha épp jól érezzük magunkat a munkahelyünkön, így egy váratlan helyzetben azonnal lesz hova nyúlnunk


Függetlenül attól, hogy mi okozza a munkahelyi elégedetlenséget egy dolog biztos. Megoldást kell találni, nem szabad beletörődni a helyzetbe. Nincs rosszabb ugyan is a beletörődésnél. Ez azt jelenti, hogy az ember feladja. A feladás pedig kudarcélmény, ami kihatással lesz az ember életének minden területére.