Barion Pixel
Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kamera és mikrofon tesztelése
Mikrofon és kamera tesztelése

A szolgáltatás igénybevételéhez szüksége van a számítógépe kamerájának és mikrofonjának a megfelelő működésére. A következő két lépésben ellenőrizheti a megfelelő működésüket.

A megfelelő működéshez a következő operációs rendszereket és böngészőket javasolt használni:

Laptop vagy asztali számítógép használat esetén:

Operációs rendszer: Windows10 és MAC rendszereken egyaránt futattható.

Böngésző: Chrome, Mozilla, Edge

Mobiltelefon használata esetén:

Android operációs rendszeren - Chrome böngésző javasolt

IOS operációs rendszeren - Safari böngésző javasolt

Tájékoztatás
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy levelezésben és a konzultáció során elérhetőség, telefonszám, email cím egyéb elérhetőségek nem adhatók ki, illetve a klienstől sem fogadható el, ez a szerződésben is feltüntetésre került. Az elérhetőség kiadása és elfogadása az együttműködés felbontásához vezethet. Megértését és együttműködését köszönjük.”
Rendben
Új konzultációs felkérése érkezett!
Dr Nagy Péter
Elfogad Elutasít

Pszichológus adatai

Horváth Viola Hanga

Bemutatkozás

Az élet viszonylag hamar az önismeret útjára terelt, hiszen 13 éves korom óta élek együtt inzulinrezisztenciával, PCOS-sel és pajzsmirigy-alulműködéssel. Serdülőként nehéz volt megbirkózni a tünetekkel, és megtanulni együtt élni a betegséggel. Pár önsorsrontó év után eldöntöttem, hogy felülkerekedem a problémáimon, ezáltal nyitottam a pszichológia felé: önismereti könyveket olvastam, lelki gyakorlatokon vettem részt, majd pszichológus lettem, így sikerült elméleti és gyakorlati ismeretre egyaránt szert tennem.


Az önismereti út göröngyös, fárasztó és sokszor fájdalmas is, de ez olyan „munka”, aminek minden perce aranyat ér! Ha megismered saját magadat, és megtanulsz tudatosan élni, sokkal szebbnek fogod látni a világot: a problémáidra már nem problémaként fogsz tekinteni, megtanulod kezelni a stresszes helyzeteket, őszinte kapcsolatokra tehetsz szert, és lehetőséged lesz kiteljesedni az életben. Mivel tudom, hogy mennyire nehéz és fájdalmas megismerni saját magad és harmonikus életet kialakítani (különösen, ha nincs támaszod), a pszichológiát választottam hivatásnak annak érdekében, hogy másoknak is tudjak segíteni az élet göröngyös útjait kiegyenesíteni. Ennek fényében, ha elakadást tapasztalsz a magánéletedben, párkapcsolatodban, munkahelyeden, vagy jobban meg szeretnéd ismerni magad, keress bátran!


Ami kiemel a legtöbb pszichológus közül, hogy több mint 5 évet dolgoztam vállalati oldalon, így a munkahelyi problémákra (pl.: kiégés, munkahelyi konfliktusok, teljesítménykényszer stb.) másfajta rálátásom van, így már viszonylag sok kliensnek tudtam hatékony segítséget nyújtani munkahelyi elakadásai és konfliktusai terén. HR tapasztalatomnak és 100+ lebonyolított interjúnak köszönhetően állásinterjúra való komplett felkészítést (álláskeresés, önéletrajzírás, próbainterjú) és pályaválasztási tanácsadást is vállalok.


„Hálót adok, nem halat.” Mivel úgy gondolom, hogy a tényleges önismereti munka a hétköznapi életben történik tapasztalás útján, emiatt a konzultációim során arra törekszem, hogy minél több eszközt és új szemléletmódot tudjak átadni, ami segítséget nyújt a kiegyensúlyozott és boldog élet eléréséhez.

Képzettség

2012-2015: ELTE Pszichológia- viselkedéselemző

2015-2017: BME- Pszichológus, Munka- és Szervezetpszichológia szakirányon

 

Önismeret:

Gyász- és veszteségfeldolgozás

Pszichodráma, KIP (folyamatban)

Fő szakterület

Munkapszichológia

Egyéb szakterületek

Önismeret, önelfogadás.                                                      

Párkapcsolati problémák.                                                 

Stressz- és konfliktuskezelés.                                               

Hatékony kommunikáció.                                                  

Felkészülés állásinterjúra.                                             

Hatékonyság, munkahelyi teljesítmény, kiégés.

Rendelési idő
    Nincs megadva a rendelési idő

Naptár / Konzultációs időpontok

A naptárban szereplő konzultációs időpontok közép-európai (magyar) idő szerint értendők. A foglalt időpont a konzultáció előtt 24 órával módosítható vagy törölhető, egyéb esetben keresse ügyfélszolgálatunkat.